Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYÓGYMASSZÁZS

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes, káros mellékhatásoktól mentes módszer a betegségek megelőzésére, gyógyítására. A masszázs fogásaival kiváltott mechanikai, és bioelektromos ingerek részben közvetlenül, részben pedig közvetett úton befolyásolják a sejtek működését Társadalmunk rohanó, stresszes életmódjából, a testmozgás hiányából, a helytelen testtartásból és az egyoldalú fizikai megterhelésekből egyenesen következik az izmok feszes állapota. Következménye lehet a mozgás beszűkülés, ízületi problémák, különböző fájdalmak. 
A keringést, vérellátást gátolva fáradékonyságot, testi-, szellemi teljesítőképesség csökkenést, salak-, és méreganyag lerakódást, vizesedést okozhat.

A masszázs segít ezeknek a problémáknak a megelőzésében, megszüntetésében. Hatására fokozódik a vér és a nyirokkeringés, megnyílnak a hajszálerek, csökken a vérnyomás, felgyorsul az anyagcsere, távoznak a salakanyagok és méreganyagok, a sejtek regenerálódnak. A fájdalomérzet csökken. 

A bőr feszessé válik, sejtjei megújulnak, rugalmasabbá válnak, lassul az öregedés folyamata. Viszont felgyorsul a kötőszövetben található zsírok (cellulit), és anyagcsere termékek felszívódása. 

Az izmokban megszűnik a feszesség, a görcsösség, a fáradság, és a fájdalom érzése. Visszanyert rugalmasságuknak köszönhetően teljesítőképességük akár 4-5-szörösére is megnő. 

A bőr alatt található idegvégződések ingerlése által hat a beidegzésnek megfelelő belső szervekre, és a központi idegrendszer funkciójára, pozitívan befolyásolva működésüket. Ennek jeleként fokozódik a vizelet kiválasztás, mélyül a légzés, emelkedik a testhőmérséklet, és csökken a vércukorszint, megszűnik a stressz. 

Az együttesen fellépő kedvező élettani folyamatok a megújulás nagyszerű érzését, harmóniát, kiegyensúlyozottságot, testi-, lelki feltöltődést, és szellemi frissességet biztosít azok számára, akik vágynak rá!